Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Maritim nordlandsgryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grfiskefilet
1stk litekålrot
litt selleri
200grsjampinjonger
0,5stkpurre
1,5tssalt
2dlvann
2dlfløte
1dlhermetiske tomater
reker
o-skjell
1sshvetemel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Maritim nordlandsgryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier85,38339,60Kcal
Protein6,6126,29gram
Karbohydrat2,7610,98gram
Kostfiber0,732,90gram
Fett5,1620,52gram
Mettet fett3,1512,53gram
Salt0,702,80gram
Pris på oppskriftenKr 5,19Kr 20,64Kroner
Hele oppskriften veier1 591 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask og rens grønnsakene. Skjær dem i terninger og purren i ringer. Kok dem møre i 6-7 minutter.
Bland hvetemel i fløten og slå den over grønnsakene. Skjær fisken i serveringsstykker og legg dem oppå grønnsakene i gryten. Ha på sopp, tomater og salt. La det hele stå og trekke ca 15 minutter. Dryss over dampede o-skjell og reker. Server retten direkte fra gryten med kokte poteter som tilbehør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13797)
Kategori: Gryterett
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.