Marsipan

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grmalte mandler
100grmelis
2ssfløte
Konditorfarge.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 1 kake

Skåld og mal mandlene og elt dem sammen med melisen, mens fløten dryppes i.
Når massen er passe fast og smidig blandes evt konditorfarge i.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 474,38 Kcal
Protein 9,69 g
Fett 26,04 g
Karbo 47,59 g
Pris 4,93.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Elbjørg Pettersen
Oppskriften har hatt 3576 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4 poeng totalt (av max 6) fra 3 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118966991)

Ekstra info

Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!