Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Marsipan

Oppskriften har fått 4 poeng. 4 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Oppskriften har hatt 3180 lesere! 3180 lesere

Ingredienser

Porsjoner
100grmalte mandler
100grmelis
2ssfløte
Konditorfarge.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Marsipan er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 1 kake

Skåld og mal mandlene og elt dem sammen med melisen, mens fløten dryppes i.
Når massen er passe fast og smidig blandes evt konditorfarge i.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 474,951 062,6153,1 %
Fett: 26,0458,33 gr83,3 %Fett49,4 %
Protein: 9,6921,71 gr43,4 %Protein8,17 %
Karbo: 47,63106,60 gr35,5 %Karbo40,12 %
Fiber: 5,4512,21 gr40,7 %Fiber2,29 %
Mettet fett: 3,998,94 gr44,7 %
Salt: 0,010,02 gr0,3 %
Hele oppskriften veier 224 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.4,93 .-
Pris 1 porsjonerKr. 11,04 .-Se din tallerken
Pris pr kakeKr 11,04.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6







Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118966991



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser