Marsipan




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grmalte mandler
100grmelis
2ssfløte
Konditorfarge.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Marsipan med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier476,091 056,92Kcal
Protein9,7621,67gram
Karbohydrat48,17106,94gram
Kostfiber5,5012,21gram
Fett25,9357,56gram
Mettet fett4,149,19gram
Salt0,010,02gram
Pris på oppskriftenKr 4,92Kr 10,92Kroner
Hele oppskriften veier222 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skåld og mal mandlene og elt dem sammen med melisen, mens fløten dryppes i.
Når massen er passe fast og smidig blandes evt konditorfarge i.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118966991)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.