Marsipan


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grmalte mandler
100grmelis
2ssfløte
Konditorfarge.


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 1 kake

Skåld og mal mandlene og elt dem sammen med melisen, mens fløten dryppes i.
Når massen er passe fast og smidig blandes evt konditorfarge i.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Elbjørg Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118966991)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 474,54 Kcal
Protein 9,69 g
Fett 26,04 g
Karbo 47,63 g
Pris 4,93.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!