Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Marsipan

Oppskriften har fått 4 poeng. 4 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Oppskriften har hatt 3176 lesere! 3176 lesere

Ingredienser

Porsjoner
100grmalte mandler
100grmelis
2ssfløte
Konditorfarge.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 1 kake

Skåld og mal mandlene og elt dem sammen med melisen, mens fløten dryppes i.
Når massen er passe fast og smidig blandes evt konditorfarge i.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 474,381 062,6153,1 %
Fett: 26,0458,33 gr83,3 %Fett49,4 %
Protein: 9,6921,71 gr43,4 %Protein8,17 %
Karbo: 47,59106,60 gr35,5 %Karbo40,12 %
Fiber: 5,4512,21 gr40,7 %Fiber2,29 %
Mettet fett: 3,998,94 gr44,7 %
Salt: 0,010,02 gr0,3 %
Hele oppskriften veier 224 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.4,93 .-
Pris 1 porsjonerKr. 11,04 .-Se din tallerken
Pris pr kakeKr 11,04.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6







Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118966991



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser