Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marsipanbrød med frukt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grmarsipan,
Ca 200grsyltet frukt, som aspikat eller fruktblanding, som dadler, aprikoser og fikener kan også brukes, ko
nøtter til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Marsipanbrød med frukt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier434,623 042,34Kcal
Protein8,4459,08gram
Karbohydrat52,79369,53gram
Kostfiber5,3037,10gram
Fett19,90139,30gram
Mettet fett1,6711,69gram
Salt0,030,18gram
Pris på oppskriftenKr 5,33Kr 37,31Kroner
Hele oppskriften veier700 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær marsipanen i skiver og kna inn frukten. Form den til et brød og glaser den med smeltet sjokolade. Pynt med nøtter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20999)
Kategori: Konfekt
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.