Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marsipankake med multer



Marsipankake med multer oppskrift.
Fotograf: Mat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Sukkerbrød:

5stkegg
150grsukker
150grhvetemel
1tsbakepulver

Multefromasj:

3stkegg
1dlsukker
3dlkremfløte
225grrørte multer eller multesyltetøy
6plate(r)gelatin

Pynt:

Ca 2dlkremfløte
Ca 500grmarsipan


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Marsipankake med multer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier333,146 857,75428,61Kcal
Protein6,89141,838,86gram
Karbohydrat34,82716,7844,80gram
Kostfiber1,4329,441,84gram
Fett18,16373,8323,36gram
Mettet fett7,21148,429,28gram
Salt0,153,090,19gram
Pris på oppskriftenKr 4,32Kr 88,93Kr 5,56.-
Hele oppskriften veier2 059 totalt2 059 pr porsj129 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 24 cm. i diameter, ved 160 °C i ca. 45 minutter. Avkjøl sukkerbrødet på rist.

Del sukkerbrødet i tre lag og dynk dem med melk. Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca 5 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn pisket kremfløte og multer. Smak eventuelt til med mer multer om ønskelig. Hell vannet fra gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i kremblandingen i en tynn stråle under omrøring. La fromasjen stå kjølig noen minutter til den begynner å stivne. Rør den forsiktig om og fyll den mellom lagene med sukkerbrød.

Ha et tynt lag med krem på toppen og langs kanten av kaken. Farg ca 1/4 av marsipanen med gul og rød konditorfarge til den er svakt oransje eller multefarget. Kjevle den ut til en sirkel, ca 22 cm i diameter, og legg den på kaken. Klipp til en sirkel i matpapir, 10-15 cm i diameter, og legg den midt oppå kaken (mål nøyaktig opp). Kjevle den hvite marsipanen så stor at den dekker hele kaken, og løft den forsiktig over kaken. Skjær forsiktig marsipanlokket i 8 like store snipper. Bruk gjerne en linjal, slik at du er sikker på at du ikke skjærer utenfor matpapiret. Rull alle snippene bakover og trekk ut matpapiret, slik at den oransje marsipanen under kommer til syne. Pynt gjerne kaken med noen hele multer eller oransje marsipanroser og blader av sitronmelisse.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 14809)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Multer i himmelseng.Multer i himmelseng.
Denne retten har 254,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Multekake til julaften.Multekake til julaften.
Denne retten har 242,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marsipankake med multer.Marsipankake med multer.
Denne retten har 333,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.