Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marsipankake med pistasj




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Deig:

200grmargarin (melke og soyafri)
200grsukker
200grmel
3stkegg
1tssitronsaft

Krem:

200grmarsipan
Ca 2,5ssmelis
2sscognac
0,5dlvann
3,5dlsolbærmarmelade el. lign.

Pynt:

200grpistasjemarsipan
50grsjokolade


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Soya
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Marsipankake med pistasj med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier377,806 501,26541,77Kcal
Protein5,3191,387,61gram
Karbohydrat47,41815,8467,99gram
Kostfiber1,9733,902,83gram
Fett17,79306,1325,51gram
Alkohol0,41 %7,060,59gram
Mettet fett5,5495,337,94gram
Salt0,040,720,06gram
Pris på oppskriftenKr 3,90Kr 67,11Kr 5,59.-
Hele oppskriften veier1 721 totalt1 721 pr porsj143 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Deig:
Margarinen smeltes og sukker piskes i. Melet siktes i og eggene piskes i et av gangen. Bunnene bakes enten på bagepapir ( diameter 22 cm ) så tynne, at der kan bli 10 stk, eller i form, så det blir 3 stk. Bakes ved 200 grader i 5 min. for de tynne bunner og i ca. 15 min for den tykke version.

Krem:
Reven marsipan, melis, cognac og vann røres grundig sammen, så det blir smørbart.
Kaken legges sammen skiftevis med en bunn, et lag krem , en bunn, 1 lag marmelade, en bunn.

Pynt:
Pistasjemarsipanen rulles ut mellom to stykker bakepapir og kaken dekkes med det. Pynt med smeltet sjokolade. Kaken blir allerbest, hvis den står og trekker en dags tid, før den skal spises.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Familien Østergaard
(Intern: 3481)
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.