Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marsipankake med yoghurt



Marsipankake med yoghurt oppskrift.
Fotograf: Melk.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5stkgelatinplater
1dlkremfløte
250grfruktyoghurt (to små beger, fortrinnsvis med røde bær)
1,5dlkirsebærkompott
1stksukkerbrødbunn

Lokk/topping:

3dlkremfløte
400grmarsipan eller ferdig marsipanlokk.

Melisglasur (Royal icing):

0,5stkeggehvite
Ca 2dlmelis

Pynt:

Silkebånd, roser, sjokoladehjerter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Marsipankake med yoghurt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier315,996 176,02386,00Kcal
Protein6,44125,877,87gram
Karbohydrat37,17726,4945,41gram
Kostfiber1,0720,911,31gram
Fett15,49302,7518,92gram
Mettet fett6,28122,747,67gram
Salt0,122,290,14gram
Pris på oppskriftenKr 4,66Kr 91,08Kr 5,69.-
Hele oppskriften veier1 955 totalt1 955 pr porsj122 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16

Legg gelatinplatene i kaldt vann og la dem stå og bli myke, ca 10 minutter. Visp kremfløten til luftig krem, og rør inn yoghurten og moset kirsebærkompott. Ta de oppbløtte gelatinplatene ut av vannet og smelt de over middels varme i et egnet kokekar eller i en mikro. Avkjøl gelatinen noe og rør den inn i yoghurtmassen under omrøring. Sett blandingen kaldt og sjekk etter ca. 30 minutter om den har begynt å stivne.

Del en lav sukkerbrødbunn i to. Bruk f. eks et stort pepperkakehjerte og stikk ut et hjerte av hver bunn. Eventuelt skjær ut et stort hjerte etter en pappmal og del det i to.
Legg det ene hjertet på et pent kakefat og dynk lett med melk. Når yoghurtfromasjen er nesten helt stiv, legges fromasjen jevnt utover hjertebunnen. Legg den andre bunnen oppå og klem forsiktig sammen slik at fromasjen begynner å tyte ut på sidene. Bruk så en kakespade eller lignende og lag en glatt og loddrett kant rundt hele kaken. Pass på at kaken får lik høyde over det hele.

Lokk/topping:
Visp kremfløten til luftig krem og smør den jevnt utover topp og sider.
Marsipanen kjevles ut til et rundt stort lokk som er ca 3 mm tykt, og dekker hele kaken. Legg lokket over kaken, eller bruk et ferdigkjevlet marsipanlokk som legges over kaken. Stryk lokket forsiktig nedover kantene slik at man får en jevn kant.

Melisglasur:
Eggehvite vispes til den blir hvit og luftig. Sikt i melis litt etter litt under stadig visping ved middels hastighet, til massen begynner å bli luftig og fast. Visp i minimum10 minutter. Ringene etter vispen skal ikke sige sammen når du stopper maskinen. Glasuren oppbevares i romtemperatur med et fuktig klede over eller i en luftlett boks.

Sprøyt ut små hjerter, hvite og røde og skriv inn din tekst på kaken. Du kan erstatte melishjertene med f. eks små sjokoladehjerter. Legg silkebåndet pent rundt kanten av kaken og fest båndet med noen knappenåler.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 25737)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Vinnerkaken.Vinnerkaken.
Denne retten har 199,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bursdagspannekaker.Bursdagspannekaker.
Denne retten har 222,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kokosmousse på sjokoladebunn med appelsinkrem.Kokosmousse på sjokoladebunn med appelsinkrem.
Denne retten har 321,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bløtkake med jordbær og vaniljekrem.Bløtkake med jordbær og vaniljekrem.
Denne retten har 241,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pavlova med friske bær.Pavlova med friske bær.
Denne retten har 156,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Påskespeilegg.Påskespeilegg.
Denne retten har 193,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Daimiskake.Daimiskake.
Denne retten har 379,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladepavlova med vaniljekrem.Sjokoladepavlova med vaniljekrem.
Denne retten har 231 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stenbukkens kake, 22. desember - 20. januar.Stenbukkens kake, 22. desember - 20. januar.
Denne retten har 293,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stor bløtkake.Stor bløtkake.
Denne retten har 194,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeiskake med kokos.Sjokoladeiskake med kokos.
Denne retten har 409,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også 17. mai-bløtkake.17. mai-bløtkake.
Denne retten har 295,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Førde anno 2002.Førde anno 2002.
Denne retten har 301,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marsipankake med kremfløte og jordbær.Marsipankake med kremfløte og jordbær.
Denne retten har 276,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pavlova - den beste 17. mai-kaken..Pavlova - den beste 17. mai-kaken..
Denne retten har 203,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.