Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marsipansnitter 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Sjokoladekrem

100grmørk sjokolade (ca. 55% kakao)
1dlkremfløte
1stkvaniljestang
25grsmør
50grhakkede hasselnøttekjerner
600grren rå marsipan
Pynt: Siktet melis.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Marsipansnitter 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier505,394 421,6655,27Kcal
Protein9,0278,920,99gram
Karbohydrat43,26378,484,73gram
Kostfiber3,5531,060,39gram
Fett32,13281,113,51gram
Mettet fett8,0570,430,88gram
Salt0,070,580,01gram
Pris på oppskriftenKr 6,58Kr 57,57Kr 0,72.-
Hele oppskriften veier875 totalt875 pr porsj11 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 80 kaker

Sjokoladekrem:
Brekk sjokoladen i mindre stykker og ha dem i en tykkbunnet gryte sammen med fløte og vaniljekorn. Smelt sjokoladen ved jevn varme og under omrøring. Hell sjokoladeblandingen i en skål og sett den tildekket i kjøleskapet i minst 2 timer.

Smelt smøret i en panne ved kraftig varme, men uten at det bruner. Rist hasselnøttekjernerne ved jevn varme og under omrøring i ca. 5 min. La nøttene kjøle av og vend dem forsiktigi sjokoladekremen.

Del marsipanen i 4 stykker. Rull hvert stykke ut til en firkantet plate (ca. 10 x 30 cm). Fordel halvdelen av sjokoladekremen på en marsipanplate og legg en andre marsipanplate ovenpå - i alt 3 lag.
Del stykket i 20 firkanter (ca. 3 x 5 cm) og skjær hver firkant i 2 trekanter - i alt 40 marsipansnitter. Gentag med de sidste 2 marsipanplater og resten av sjokoladekremen.
Sett marsipansnittene tildekket i kjøleskapet i minst 2 timer.

Ved serveringen: Pynt med melis og server straks.

Tip: Marsipansnittene kan oppbevares i kjøleskapet i ca. 2 døgn.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 19206)
Kategori: Konfekt
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Petit Fours.Petit Fours.
Denne retten har 480,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Peanøttpakker.Peanøttpakker.
Denne retten har 530,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 36,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fikennøttekuler.Fikennøttekuler.
Denne retten har 430,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 24,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.