Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mascarponeterte med blåbær og sitron




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Fyll:

500grmascarpone
2sssitronskall
80grmelis + litt til å drysse over
375grblåbær

Tertebunn

225grhvetemel
125grkaldt margarin
80grmelis
3stkeggeplommer
2tsvaniljeekstrakt
1tskaldt vann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Mascarponeterte med blåbær og sitron med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier334,894 909,49613,69Kcal
Protein4,1961,437,68gram
Karbohydrat25,45373,1046,64gram
Kostfiber1,7926,243,28gram
Fett23,46343,9242,99gram
Alkohol0,23 %3,370,42gram
Mettet fett13,52198,2024,78gram
Salt0,263,780,47gram
Pris på oppskriftenKr 10,95Kr 160,53Kr 20,07.-
Hele oppskriften veier1 466 totalt1 466 pr porsj183 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

For å lage deigen, bland mel, smør og melis i food prosessor i korte støt til blandingen ligner fine brødsmuler. Mens motoren går, tilsett eggeplomme og vanilje.
Tilsett isvann og bland til deigen bare kommer sammen. Slå ut mel på bakebord og bring deigen sammen til en ball. Pakk i plastfolie og avkjøl i 1 time. Forvarm ovnen til 180 grader.
Dekk en paiform med deigen og prikk bunnen med en gaffel.
Kjøleskap i 30 minutter.
Stekes i 20 minutter. Avkjøl.

Mens terten stekes, lag fyllet. Ha mascarpone, sitron og melis i en bolle og bland godt.
Ha over i den avkjølte paibunnen, og topp med blåbær og melis.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedda
(Intern: 29204)
Tilberedningstid: 2 timer
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kesampai med appelsin og pinjekjerner.Kesampai med appelsin og pinjekjerner.
Denne retten har 274,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mascarpone terte.Mascarpone terte.
Denne retten har 203,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dessertostepai.Dessertostepai.
Denne retten har 273,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.