Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mathildes dessertkake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grkokte, kalde, malne poteter
2stkeggeplommer
12grfarin
100grsmør
150grmalne mandlar


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Mathildes dessertkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier428,87480,33Kcal
Protein9,1810,28gram
Karbohydrat10,4111,66gram
Kostfiber3,854,31gram
Fett38,0942,66gram
Mettet fett13,7715,42gram
Salt0,320,36gram
Pris på oppskriftenKr 6,10Kr 6,83Kroner
Hele oppskriften veier448 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør alt godt saman. Dei stivpiska eggekvitene skjer ein inn til slutt. Ha i smurd, strødd, rein form. 170 °C-1 time.

Server med vaniljekrem eller krem og jordbærmarmelade eller friske jordbær. Bør trekkje litt før servering.

Hentet fra Vestlandsmat av Solfrid Rørlien Saue. Utgitt med tillatelse fra Det Norske Samlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Det norske Samlaget
(Intern: 18187)
Kategori: Dessert
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Potethorn med dessertfyll.Potethorn med dessertfyll.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.