Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Matjessild - fingermat



Matjessild - fingermat oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkmatjesfilet
litt frisk salat
1stk litetomat
18stktortillachips
1stk liteløk, grovhakket
frisk koriander eller persille
6ssrømme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Matjessild - fingermat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier200,97593,41Kcal
Protein13,0038,39gram
Karbohydrat1,644,84gram
Kostfiber0,330,97gram
Fett15,7546,51gram
Mettet fett4,7914,14gram
Salt1,865,48gram
Pris på oppskriftenKr 12,58Kr 37,15Kroner
Hele oppskriften veier1 181 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær matjesfiletene i brede strimler.
Del tomaten i to, fjern innmaten og del resten i tynne strimler. Legg litt salat, tomat, løk, en ts rømme og en matjesbit på hver tortillachips.

Pynt med koriander eller persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23468)
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Matjessild - fingermat.Matjessild - fingermat.
Denne retten har 200,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.