Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Medister albondigas



Medister albondigas oppskrift.
Fotograf: Veslemøy Vråskar
Enkle, gode albondigas laget av medisterfarse. Smaken av jul sammen med kjente smaker fra tapasverden gjør denne oppskriften superspennende.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grmedisterfarse
1ssmargarin
1boks(er)hakkede hermetiske tomater
1tssalt
1tspepper
0,5tsmalt kanel
0,5tsmalt allehånde
3stklaurbærblad
2stkpære skåret i staver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Medister albondigas med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier110,03150,34Kcal
Protein6,568,96gram
Karbohydrat3,414,66gram
Kostfiber1,732,36gram
Fett7,4110,12gram
Mettet fett2,723,72gram
Salt1,041,42gram
Pris på oppskriftenKr 4,59Kr 6,27Kroner
Hele oppskriften veier1 093 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Form medisterdeigen til små boller i hånden ved hjelp av en skje og vann. Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pent brune.
2. Ha tomater, salt, pepper og laurbærblad i en stekepanne eller gryte.Ha de stekte bollene over i tomatblandingen og la dette syde til sausen har blitt tykk.

Server med pærer kuttet i staver.

Dette regnes ikke som en selvstendig rett, men bør være én av flere retter på et tapasbord.
Andre retter som passer sammen med denne retten til en juletapas er soyamarinerte kyllingklubber, juleruller med juledipp, fenalår med djevelegg, capresetårn med kaspolsaus og ricottafiken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 30813)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tapasboller.Tapasboller.
Denne retten har 157,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krydrede kjøttboller (Tapas).Krydrede kjøttboller (Tapas).
Denne retten har 124,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjøttfylte søte paprika.Kjøttfylte søte paprika.
Denne retten har 104,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Medister albondigas.Medister albondigas.
Denne retten har 110,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.