Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Medisterkaker av høne




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grrenskåret kjøtt av høne
200grflesk
20grpotetmel
1sssalt
2,5dlmelk
1dashPepper
Ingefær etter smak.
4porsjon(er)poteter
4porsjon(er)Surkål


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Medisterkaker av høne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101,77577,60Kcal
Protein7,0940,24gram
Karbohydrat7,1540,58gram
Kostfiber0,945,33gram
Fett4,7727,07gram
Mettet fett1,619,14gram
Salt1,317,43gram
Pris på oppskriftenKr 3,16Kr 17,93Kroner
Hele oppskriften veier2 270 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal flesket i kjøttkvern minst 2 ganger. Mal så hønsekjøttet med salt og potetmel minst 6 ganger. Arbeid kjøttet i en bolle og spe med melken.
Når den er passe fast arbeides flesket og krydder inn. Arbeides videre og det lages runde kaker av deigen. Stekes pent brune og serveres med for eksempel surkål og poteter, og en brun saus.

Dette er en gammel norsk oppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967139)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.