Melis glasur til kaker


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2dlmelis
1ssvaniljesukker
Litt væske (melk, sitronsaft, appelsisaft, vin osv)


Fremgangsmåte:

Tilsett væske i melisen til den er glatt og fin. Vær forsiktig med væsken for den blir lett tynn.

Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Elbjørg Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118966999)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 397,28 Kcal
Protein 0 g
Fett 0 g
Karbo 99,32 g
Pris 2,86.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!