Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Melkebraisert villsvinkam med kålrot




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgvillsvinkam
1stklaurbærblad
2kvist(er)timian
2dlfløte
1tshvit pepper
1feddhvitløk
10stkhvit pepperkorn
1litermelk
1tssalt
1stkkålrot
2stkgulrøtter
6stkpoteter
1sshakket persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Melkebraisert villsvinkam med kålrot med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier86,99775,34Kcal
Protein7,6668,27gram
Karbohydrat5,9352,85gram
Kostfiber0,887,84gram
Fett3,4330,57gram
Mettet fett1,8916,85gram
Salt0,232,05gram
Pris på oppskriftenKr 11,43Kr 101,88Kroner
Hele oppskriften veier3 565 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha salt og pepper på kjøttet og gni det inn med hvitløk. Brun det pent i en panne og legg det over i en kjele. Hell over varm melk og tilsett krydderet. Legg på lokk og kok kjøttet over svak varme i ca 1 ½ time. Ta opp kjøttet og hold det varmt.

Skrell poteter, gulrøtter og kålrot. Skjær dem i store terninger og legg dem i en kjele. Hell over halvparten av melken fra kjøttkokingen sammen med 1 dl fløte. Kok kålrot og gulrøtter i 5 minutter før de kokes videre sammen med potetene. Resten av melken og fløten kokes til passende sauskonsistens.

Skjær kjøttet i skiver. Server det med poteter og en stuing av kålrot og gulrøtter som blandes med den hakkede persillen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10814)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.