Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Melon kake med pecanpralin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkegg
2,5dlsolsikkeolje
5dlsukker
1stang(stenger)god vanilje (kornene)
1stk liteliten moden melon (feks cantaloup) eller annen frukt 300 – 600 gr.
625grhvetemel
1tsgrovt havsalt
1ssbakepulver
2ssstøtt kanel
1tsstøtt ingefær

Glassering:

175grsmør
2,5dlbrun farin
150grpecannøtter uten skall eller mandler


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Melon kake med pecanpralin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier383,604 805,97Kcal
Protein4,4455,63gram
Karbohydrat45,62571,55gram
Kostfiber2,0425,56gram
Fett19,92249,57gram
Mettet fett5,2265,40gram
Salt0,435,41gram
Pris på oppskriftenKr 5,16Kr 64,65Kroner
Hele oppskriften veier2 506 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Forvarm ovnen til 125 grader. Pisk egg, olje sukker og vaniljekorn sammen i en skål. Skjær skinnet av melonen, fjern kjernene og skjær fruktkjøttet i mindre stykker. Blend det til en fin konsistens og vend melonen i deigen. Bland mel, salt, bakepulver og krydderene i og rør deigen godt sammen. Fordel deigen i to smurte brødforme og bak den en time i ovnen.

Smelt smøret med farin i en liten tykkbunnet kasserolle. Farinen må gjerne karamellisere og dermed bli lett brun. Men den må ikke bli sort, så pass på. Ha pecannøttene i og la dem riste med forsiktig under omrøring i et par minutter.

Når brødene er ferdige, tar du dem ut av ovnen og legger dem på en rist med et stykke bakepapir. Hell den mørke pecanpralin over brødene, den skal løpe litt ned på sidene, og la brødene kjøle av.

Det er ikke sikkert at 1 time i ovnen er nok. Prikk i kaken før den tas ut.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22402)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.