Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Melonkake med pecannøtter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkegg
2,5dlsolsikkeolje
5dlsukker
1stang(stenger)vanilje, kornene
1stk litemoden melon (feks cantaloup)
625grhvetemel
1tsgrovt havsalt
1ssbakepulver
2ssstøtt kanel
1tsstøtt ingefær

Glasering:

175grsmør
2,5dlbrun farin
150grpecannøtter uten skall


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Melonkake med pecannøtter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier338,619 762,87488,14Kcal
Protein4,01115,625,78gram
Karbohydrat40,651 172,0358,60gram
Kostfiber1,9155,072,75gram
Fett17,35500,2425,01gram
Mettet fett4,54130,906,54gram
Salt0,3810,940,55gram
Pris på oppskriftenKr 4,89Kr 140,99Kr 7,05.-
Hele oppskriften veier2 883 totalt2 883 pr porsj144 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Forvarm ovnen til 125 grader. Pisk egg, olje sukker og vaniljekorn sammen i en skål. Skjær skinnet av melonen, fjern kjernene og skjær fruktkjøttet i mindre stykker. Blend det til en fin konsistens og vend melonen i deigen. Bland mel, salt, bakepulver og krydderene i og rør deigen godt sammen. Fordel deigen i to smurte brødforme og bak den en time i ovnen.

Smelt smøret med farin i en liten tykkbunnet kasserolle. Farinen må gjerne karamellisere og detved bli lett brun. Men den må ikke bli sort, så pass på. Ha pecannøttene i og la dem riste med forsiktig under omrøring i et par minutter.

Når brødene er ferdige, tar du dem ut av ovnen og legger dem på en rist med et stykke bakepapir. Hell den mørke pecanpraline over brødene, den skal løpe litt ned på sidene, og la brødene kjøle av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22287)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.