Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mettende vintersuppe med Pistou




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 2,5skive(r)bacon
2ssolivenolje
2feddhvitløk
Ca 3,5sstomatpuré
Ca 100grris (ikke hurtig ris)
1boks(er)knuste tomater
Ca 1literkjøttkraft/buljong (eller ca. 4 dl tørr hvitvin og 6 dl kraft)
0,5stksquash
Ca 1,5stkgulrot
2stang(stenger)selleri
2stkpoteter
2tsprovence krydderblanding
1dashsalt
grovmalt pepper
litt sukker
3ssfinhakket persille
nyrevet parmesan

Pistou

Ca 3,5feddhvitløk
basilikumblader fra en stor potte
frisk basilikum
2stkpoteter, kokte (kokes med i suppen)
Ca 1,5dlolivenolje
1dashsalt
1dashpepper
3stkhakkede tomater uten kjerner


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Mettende vintersuppe med Pistou med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier90,44661,24Kcal
Protein1,4610,67gram
Karbohydrat6,8349,94gram
Kostfiber0,926,73gram
Fett6,1645,04gram
Mettet fett1,007,31gram
Salt0,543,97gram
Pris på oppskriftenKr 2,18Kr 15,94Kroner
Hele oppskriften veier2 925 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Suppen:
Skjær bacon i små biter og stek i olje 2–3 minutter. Tilsett finhakket hvitløk og tomatpuré og stek i 2–3 minutter. Tilsett ris, hermetiske tomater og kraft/buljong og kok opp. Rens og skjær grønnsakene i tynne strimler eller finhakk og ha i gryten sammen med krydder. Kok til grønnsakene er møre – ca 20 min. Smak til med salt, pepper og ev. litt sukker. Serveres rykende varm med et godt dryss nyrevet parmesan og

Pistou:
Finhakk hvitløk og basilikum, knus de kokte potetene, bland sammen og tilsett olje i en tynn stråle, litt etter litt. Kan godt gjøres i en foodprocessor, men ikke kjør for lenge da vil potetene bli seige. Smak til med salt og pepper. Rør inn de hakkede tomatene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21596)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rissuppe med egg.Rissuppe med egg.
Denne retten har 76,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.