Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Midtvinternattsdrøm



Midtvinternattsdrøm oppskrift.
Fotograf: Dr Oetker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Kakebunn

4stkegg
1,5dlsukker
1tssitronaroma
2dlhvetemel
1tsbakepulver

Til dynking av kakebunnen

0,5dlmelk
1tsDr. Oetker Ekte Bourbon Vaniljesukker

Kakefyll 1

1dlkremfløte
250grkremost naturell
1dlmoste blåbær eller solbær
2tsgelatinpulver
2ssvann

Kakefyll 2

1pakkeferdig vaniljekrem
1dlkremfløte

Dekorasjon

Dr. Oetker Hvit Dekorasjonsfondant eller marsipan
Dr. Oetker Vintermix Strøssel
Dr. Oetker Gullperler
Prinsesse Lillifee Glimmergelé


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Midtvinternattsdrøm med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier212,353 294,10274,51Kcal
Protein5,1780,206,68gram
Karbohydrat20,55318,7826,57gram
Kostfiber0,446,830,57gram
Fett11,98185,8415,49gram
Alkohol0,11 %1,710,14gram
Mettet fett7,09109,989,17gram
Salt0,304,650,39gram
Pris på oppskriftenKr 5,60Kr 86,87Kr 7,24.-
Hele oppskriften veier1 551 totalt1 551 pr porsj129 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 biter

Kakebunn:
Visp egg sukker hvitt og porøst. Tilsett sitronaroma. Bland mel med bakepulver og vend det forsiktig ned i deigen uten å vispe. Ha deigen i langpanne (30 x 40 cm) kledd med bakepapir. Stekes på 175 grader i ca. 12-15 minutter. Velv kaken ut av langpannen. Fukt bakepapiret med kaldt vann, og dra det av. Skjær kaken i fire like store rektangulære deler.

Bland melk og vaniljesukker, og drypp over kakebunnen.

Kakefyll:
Pisk fløten til begge kakefyllene.

Kakefyll 1:
Bland gelatinpulver med vann. Smelt gelatinpulveret enten i mikro i ca. 10 sekunder eller over vannbad. Bland kremost og moste bær. Rør det inn i det smeltede gelatinpulveret sammen med halvparten av den piskede kremen.

Kakefyll 2:
Bland vaniljekremen sammen med resten av den piskede kremen.

Ha blåbærfyllet på en av kakebunnene, vaniljefyll på det neste laget og blåbærfyll på det siste laget. Legg på den fjerde kakebunnbiten og dekk kaken med resten av vaniljefyllet.

Dekorasjon:
Kjevle ut dekorasjonsfondanten eller marsipanen til en tynn leiv, gjerne mellom plastfolie. Dekk kaken med leiven, og skjær av kantene. Dekorer med glimmergelé, gullperler og vinterstrøssel.

Sprøyt eventuelt kantene med pisket krem og pudre melis over kaken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dr Oetker
(Intern: 30163)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokoladerullekake.Sjokoladerullekake.
Denne retten har 237,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kvæfjordkake orginalen.Kvæfjordkake orginalen.
Denne retten har 364,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fødselsdagkake i løvens tegn.Fødselsdagkake i løvens tegn.
Denne retten har 350,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 24,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kvæfjordkaka originalen 2.Kvæfjordkaka originalen 2.
Denne retten har 321,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamellrulade.Karamellrulade.
Denne retten har 367,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Midtvinternattsdrøm.Midtvinternattsdrøm.
Denne retten har 212,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjakk-kake.Sjakk-kake.
Denne retten har 293,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oppå Lauvåsen.Oppå Lauvåsen.
Denne retten har 238,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.