Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mild linsekarri (Varan)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
220grgule linser (toor dal) bløtlagt i vann 30 min, dertter tørket
1tsgurkemeie
1tsspisskummenfrø, støtt
1tsdyvelsdrekIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dashsalt
2ssghee


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Mild linsekarri (Varan) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier430,05298,88Kcal
Protein22,5515,67gram
Karbohydrat37,7026,20gram
Kostfiber8,896,18gram
Fett19,0313,23gram
Mettet fett11,718,14gram
Salt0,380,26gram
Pris på oppskriftenKr 5,84Kr 4,06Kroner
Hele oppskriften veier278 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok linsene i 7,5 dl vann til de er helt myke. Tilsett gurkemeie, spisskummen, dyvelsdrek og salt. La det småkoke i 5 minutter.

Serveres på kokt ris med en skjefull ghee.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6351)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: India
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.