Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Milde leverkaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grlammelever,
3stkpoteter, middels store
1stkløk,
50grbacon,
1tssalt
0,25tspepper.


Annonse


Næringsdeklarasjon for Milde leverkaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100,59201,19Kcal
Protein8,3216,64gram
Karbohydrat8,8517,70gram
Kostfiber1,062,12gram
Fett3,316,62gram
Mettet fett1,092,18gram
Salt1,092,18gram
Pris på oppskriftenKr 3,04Kr 6,08Kroner
Hele oppskriften veier800 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell potetene og løken. Del dem i biter. Skjær lever og bacon i strimler. Mal alt i en kjøttkvern. Rør inn salt og pepper. Legg kakene med skje i pannen, og stek dem i litt margarin. Kok ut pannen med litt vann eller melk. Smak til sjyen med krydder. Server leverkakene med ris eller poteter og grønnsaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21392)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 95,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.