Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Milj-mølje fra Oppdal




Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

En lokal rett som helst ble laget på søndagene mens man ventet på at kjøttet skulle bli ferdig kokt.
Bryt flatbrød i biter på en tallerken. Ha på litt kjøttkraft. Tøm søet tilbake i kjelen, skum av fettet og ha det på flatbrødet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13953)
Kategori: Smårett
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.