Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Min Fish & Chips




Fisk, helt uten ben, servert med frittes og to dipper? Jo, det går an til hverdags – på en sunn måte. Og – godt smaker det.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grtorskefilet eller annen hvit fisk
1dashsalt
Ca 5skive(r)lime eller sitron, løvtynne
1tsgrov blanding pepper ellersvart pepper fra kvern

Fritter

300grgodt skrubbete poteter
350grgulrøtter
2ssrapsolje
1dashsalt

Urtedipp

1dlmatyoghurt
1tssøt sennep
1bit(er)finskåret purre
1feddhvitløk, knust
1,2dlhakket dill

Remuladedipp

1dlmager kesam
0,5dlgrovhakket, avrent sylteagurk
ørlite karri


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Min Fish & Chips med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier77,71514,44Kcal
Protein5,6837,60gram
Karbohydrat6,8745,48gram
Kostfiber1,479,73gram
Fett2,7318,07gram
Mettet fett0,563,71gram
Salt0,271,76gram
Pris på oppskriftenKr 6,54Kr 43,29Kroner
Hele oppskriften veier1 324 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del fisken i 2 eller 4 biter. Legg dem på en papirkledd ovnsplate. Dryss på litt salt, legg på lime- eller sitronskiver og så pepperblandingen.
Dekk fisken med bakepapir og bak den i 200 grader varm ovn 12-14 minutter (etter tykkelse), til den er fast.
Skjær poteter og gulrøtter i staver. Tørk godt og vend dem i olje. Bred stavene utover en paprikledd ovnsplate og dryss dem med litt salt. Bakes gylne og sprø (ca. 20 minutter).

OBS:
Fisk og grønnsaker kan bakes på samme plate – samtidig.
Rør alle ingrediensene til urtedippen sammen. Smak til. Gjør det samme med remuladen.

Server fritter og fisk fra tallerkener med to dipper. Ha gjerne litt småsalat eller friske urter i tillegg.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 26495)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Wraps med torsk Lofoten Classic.Wraps med torsk Lofoten Classic.
Denne retten har 134,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Meksikansk fiskepakke.Meksikansk fiskepakke.
Denne retten har 72,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torsk på den enkle måten.Torsk på den enkle måten.
Denne retten har 119,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.