Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mini Quiche Lorraine



Mini Quiche Lorraine oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Fransk quiche i porsjonsstørrelser. Perfekt til lunsj og på piknik. Serveres sammen med en god salat.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Paibunn:

200grhvetemel
75grsmør
75grkesam original, 8 %
1tssalt

Fyll:

150grbacon
1stkløk
1ssolje
4stkegg
1dlmelk
3dlkremfløte
100grvellagret ost
salt og nykvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Mini Quiche Lorraine med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier283,633 797,98379,80Kcal
Protein8,60115,1611,52gram
Karbohydrat12,41166,1816,62gram
Kostfiber0,668,840,88gram
Fett22,03294,9929,50gram
Mettet fett12,03161,0916,11gram
Salt1,0714,341,43gram
Pris på oppskriftenKr 5,86Kr 78,47Kr 7,85.-
Hele oppskriften veier1 339 totalt1 339 pr porsj134 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 minipai

10-12 minipaier
Hvis du lager paideigen selv: Bland mel og salt. Smuldre i smøret og samle deigen med kesam. Pakk den i plastpose og la den hvile i kjøleskapet 1 time.

Skjær bacon i terninger, kutt løk i små biter. Stek løk og bacon blandingen gyllen Visp eggene med melk, fløte, salt og pepper. Rør osten i.
Trykk eller kjevle deigen ut og kle en muffinsform med deig. Prikk bunnen med gaffel.
Forstek paibunnen ved 180 °C i 10 minutter, til den så vidt har fått litt farge. Fordel bacon, løk og paprika i bunnen. Hell over egg- og osteblandingen. Stek paien ferdig ved 180 °C i ca. 20 minutter, til den så vidt har satt seg.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 27914)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Mini Quiche Lorraine.Mini Quiche Lorraine.
Denne retten har 283,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Middelhavspai.Middelhavspai.
Denne retten har 209,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Geléterte.Geléterte.
Denne retten har 298,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.