Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Minibaguetter glutenfrie




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlvann
25grgjær
1ssFiberhusk
50grsoltørket tomat
2tssalt
1tshonning
1ssolivenolje
420grFinax Naturlig glutenfritt melmix
Pensling og garnering:
olivenolje
sesamfrø, timian eller ost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Minibaguetter glutenfrie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier218,581 818,59129,90Kcal
Protein2,6321,881,56gram
Karbohydrat46,21384,4727,46gram
Kostfiber3,5129,202,09gram
Fett1,8014,981,07gram
Mettet fett0,473,910,28gram
Salt1,9816,491,18gram
Pris på oppskriftenKr 3,43Kr 28,54Kr 2,04.-
Hele oppskriften veier832 totalt832 pr porsj59 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 baguetter

1. Løs opp gjæren i lunkent vann 37 º.
2. Tilsett Fiberhusk og strimlet soltørket tomat. Rør om og la blandingen svelle i ca 10 minutter.
3. Tilsett salt, honning og olivenolje. Rør i melblandingen, men spar litt til utbakningen.
4. Bland deigen med maskin minst 5 minutter.
5. La deigen hvile i bollen under en klut, ca 30 minutter.
6. Mel arbeidsflaten med den lagrede mel blandingen. Slå ut deigen og skjær den i mindre biter som formes til baguetter.
7. Pensle med olivenolje og dryss med sesamfrø, timian og ost.
8. Sett boller på bakpapirkledd plate, la heve i ca 20 minutter.
9. Stekes i midten av ovnen, 175 ° i 12-15 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 28050)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfrie rundstykker.Glutenfrie rundstykker.
Denne retten har 234,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfritt brød uten gjær.Glutenfritt brød uten gjær.
Denne retten har 115,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Teff brød - glutenfritt.Teff brød - glutenfritt.
Denne retten har 168,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brød med Jyttemjøl Teff & Original.Brød med Jyttemjøl Teff & Original.
Denne retten har 166,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Polarbrød med fiberfin.Polarbrød med fiberfin.
Denne retten har 253,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.