Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Minipannekaker med syltet laks



Minipannekaker med syltet laks oppskrift.
Fotograf: Mat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Syltet laks

600grfryst laksefilet, tint uten skinn og ben
3dlhvitvinseddik
3dlvann
0,5bunt(er)dill
0,5stkrød chili, frisk uten kjerner
3stklaurbærblader
1,75dlsukker
10stkhel pepper

Dilldressing:

3dllettrømme
2dldill, hakket
1tsfriskpresset limesaft
0,5tssalt

Minipannekaker:

1,75dlhvetemel
1tsbakepulver
0,5tssalt
2dlsyrnet melk eller yoghurt naturell
1stkegg
25grmeierismør, smeltet

Tilbehør:

3dlsalat, finstrimlet f eks friseesalat


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Minipannekaker med syltet laks med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier145,83412,92Kcal
Protein7,0419,93gram
Karbohydrat10,9931,12gram
Kostfiber0,361,02gram
Fett8,1122,96gram
Mettet fett3,269,23gram
Salt0,441,24gram
Pris på oppskriftenKr 11,29Kr 31,97Kroner
Hele oppskriften veier2 265 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og tørk laksen og skjær den i 24 skiver. Legg lakseskivene på den flate skiven i ett lag, på et fat ca. 6x20x30 cm.
Kok opp eddik sammen med resten av ingrediensene til syltelaken og la småkoke videre under lokk ca. 5 minutter. Hell kokende lake over lakseskivene, legg et stykke bakepapir over og en tallerken som lett "lodd" på toppen. La fatet stå i kjøleskapet minst 1 døgn.
Bland sammen alt til dressingen og la sden trekke i kjøleskapet minst 1/2 time. Smak dressingen godt til med surt , salr og gjerne litt sukker.

Bland mel, bakepulver og salt i en bolle og rør inn melk og sammenvispet egg. Rør inn smøret. Legg en spiseskje røre på fire steder i stekepannen ved varm temperatur. Stek de fire pannekakene ve middels varme ca. 1 minutte på hversisde. Legg pannekakene på fat med lokk og hold dem varme under lokk mens alle stekes.
Ved servering tørkes først lakseskivene godt av seg på papirhåndkle. Anrett på hver tallerken et tårn av 3 minipannekaker med syltet laks og salat mellom. Legg litt dressing på hvertallerken og server resten ved siden av.

(Oppskrift og bilde fra Karolines Køkkens kokebok)

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 83)
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylte krydrede pannekaker med laks og egg.Fylte krydrede pannekaker med laks og egg.
Denne retten har 194,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Minipannekaker med syltet laks.Minipannekaker med syltet laks.
Denne retten har 145,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Blinis med røkelaks, rømme og dill.Blinis med røkelaks, rømme og dill.
Denne retten har 196,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.