Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Minipizzaer 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
25grgjær,
2,5dllunkent vann,
1ssolivenolje,
0,5tssalt
0,25tssukker
1ssbakepulver
Ca 6dlhvetemel.
1glassferdig pizzasaus

Fyll:

100grrevet cheddar eller parmesanost,
100grsalami i biter ,
50grfriske sjampinjonger i skiver,
50grsquash i terninger,
0,5stkfinhakket løk,
tørket oregano.
Oliven til 1/3 av pizzaene og kapers til 1/3.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Minipizzaer 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier182,112 384,18119,21Kcal
Protein7,2494,794,74gram
Karbohydrat22,10289,3314,47gram
Kostfiber1,3717,940,90gram
Fett6,8990,204,51gram
Mettet fett2,9738,881,94gram
Salt1,4619,100,95gram
Pris på oppskriftenKr 4,71Kr 61,66Kr 3,08.-
Hele oppskriften veier1 309 totalt1 309 pr porsj65 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 pizzaer

Rør ut gjæren i lunkent vann. Tilsett olje, salt, sukker, og melet blandet med bakepulver - litt etter litt. Elt til en smidig deig og la den heve under klede ca. 40 minutter. Varm stekeovnen til 225 gr. varme. Stell i stand fyllet. Kna deigen godt gjennom og kjevle den ut til en leiv (ca. ½ cm tykk). Bruk et glass og stikk ut ca. 20 små rundinger. Legg dem over på papirkledd ovnsplate. Fordel sausen på pizzaene. Legg på fyll og riv osten over. Dryss på oregano. Ha kapers og oliven på 1/3 hver og la resten være som de er.

Stekes 10-15 minutter til overflaten er gyllen. Serveres varme eller lune.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Elsa's hjemmeside
(Intern: 16233)
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.