Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Miso-soya dressing




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stang(stenger)sitrongress
2stksjalottløk
Ca 1,5feddhvitløk
1,5dlkyllingkraft
1,5ssmisopasta
Ca 3,5ssekstra god soyasaus
Ca 1,25dlsoyaolje
1ssmirinIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 1,5tsyuzu juiceIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-gluten
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Miso-soya dressing med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier265,59288,30Kcal
Protein1,501,63gram
Karbohydrat5,676,15gram
Kostfiber0,240,26gram
Fett26,2728,52gram
Mettet fett3,643,95gram
Salt2,873,12gram
Pris på oppskriftenKr 5,86Kr 6,36Kroner
Hele oppskriften veier434 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk hvitløk og sjalottløk og skjær den myke, indre delen av sitrongresset I små biter. Press sitrongress, løk og hvitløk i en spiseskje av den vegetabilske oljen på middels varme, før du har i kyllingkraften. Reduser blandingen langsomt, ca 45 minutter, til godt under halvparten av kraften er igjen, og la den kjøle seg godt ned. Ellers blir dressingen tyntflytende. Hell deretter kraften over i en kjøkkenmaskin. Ha i miso og soyasaus, og kjør blandingen til jevn masse. Spe med oljen mens maskinen går. Etter hvert skal konsistensen på dressingen bli som majones. Vurder om du trenger mindre olje. Smak eventuelt til med mirin, yuzu og soyasaus, før du siler blandingen – som da er klar til servering.

Denne dressingen kan godt lages i god tid på forhånd.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9678)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dressing
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.