Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mokka iskake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkeggehviter
175grsukker
50grhasselnøtter, finhakket
30grvalnøtter, finhakket

Sjokoladefyll:

200grkokesjokolade
5sssterk kaffe
5dlkremfløte
5sssukker
3stkeggeplommer
0,5dlappelsinjuice eller konjakk
2tsvaniljesukker

Pynt:

sjokoladebiter og physalis


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Mokka iskake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier354,134 695,76391,31Kcal
Protein4,1655,164,60gram
Karbohydrat31,45417,0334,75gram
Kostfiber1,3117,371,45gram
Fett23,23308,0325,67gram
Mettet fett12,42164,6913,72gram
Salt0,081,020,09gram
Pris på oppskriftenKr 5,83Kr 77,31Kr 6,44.-
Hele oppskriften veier1 326 totalt1 326 pr porsj111 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

En mektig god iskake som det er fint å forberede i god tid før jul.

Rund form, 22 cm i diameter. I stekeovnen: 150 ° C, 80 minutter.

Visp eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og bland i de hakkede nøttene. Hell nøtte-massen i smurt form og stek den. Avkjøles på rist. Smelt sjokoladen forsiktig i kaffe i vannbad og avkjøl. Visp fløten til krem og rør i eggeplommer, sukker væske og vaniljesukker. Røe litt av kremen i den avkjølte sjokoladen og bland så i resten. Sett det hele til avkjøling i kjøleskapet. Legg nøttebunnen på et fat og sett ring rundt formen. Hell sjokoladefyllet over og dekk kaken med folie, sett den i fryseren minst 3-4 timer. Før servering tas kaken opp i god tid. La den helst stå et par timer i kjøleskap, det gir isen en fin konsistens. Pynt kaken rett før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 15982)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokoladeis.Sjokoladeis.
Denne retten har 304,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladesorbet på vaffel.Sjokoladesorbet på vaffel.
Denne retten har 232,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeis med brownies.Sjokoladeis med brownies.
Denne retten har 298,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.