Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mokkatrøffel




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grmarsipanmasse
75grmargarin eller smør
2stkegg

Glasering:

350grkokesjokolade
30grkokosfett

Trøffel:

75grmørk kokesjokolade
2,5sskremfløte
0,5ssmargarin eller smør
1sssterk kald kaffe

Til Pynt:

kandiserte fioler eller sølvkuler


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Mokkatrøffel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier476,464 011,22143,26Kcal
Protein6,7256,572,02gram
Karbohydrat38,23321,8511,49gram
Kostfiber3,2527,360,98gram
Fett32,24271,429,69gram
Mettet fett14,99126,204,51gram
Salt0,191,600,06gram
Pris på oppskriftenKr 7,88Kr 66,34Kr 2,37.-
Hele oppskriften veier842 totalt842 pr porsj30 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 28 kaker

(28 stk.)

Riv marsipanmassen. Bland den med smør/margarin og rør alt sammen til en smidig, porøs røre. Tilsett eggene, ett om gangen.

Hell røren i en liten langpanne, 20 x 30 cm, gjerne kledd med bakepapir.

Stekes nederst i ovnen ved 175 C i ca 30 minutter. Hvelv kaken forsiktig ut og avkjøl den. Skjær den i firkantede biter.

Smelt sjokoladen i glaseringen sammen med kokosfettet, i vannbad eller i mikrobølgeovn.

Dypp mandelkakene i sjokoladen eller smør den oppå og rundt sidene på kakene.

Sett dem på mat- eller bakepapir og la dem stivne på et kjølig sted.

Bryt i stykker sjokoladen i mokkatrøffelen og smelt den i vannbad eller mikrobølgeovn.

Kok opp fløten sammen med smør/margarin og kaffe. Bland den varme fløteblandingen med sjokoladen under kraftig omrøring. La trøffelrøren stivne mens du rører om en gang i blant. Sprøyt kremen oppå sjokoladekakene. Pynt med en kandisert fiol eller sølvkule. Oppbevar kakene kjølig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8899)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Saftig sjokoladekake 5.Saftig sjokoladekake 5.
Denne retten har 315,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 42,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Langpannehest.Langpannehest.
Denne retten har 321,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeruter fra Freia.Sjokoladeruter fra Freia.
Denne retten har 415,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 50,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Cappucinokake 2.Cappucinokake 2.
Denne retten har 368,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 24,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.