Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Molteparfait

Oppskriften tar ca 20 min + frysing å lage 20 min + frysing     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 13,10 Kcal: 218,54 Fett: 14,94 gr Protein: 4,40 gr Karbo: 15,76 gr
Mettet fett: 8,57 gr Kostfiber: 1,72 gr Salt av natrium: 0,11 gr
Oppskriften har hatt 3003 lesere! 3003 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3dlmolter, godt modne
3stkegg
1dlStrøsukker
2dlkremfløte
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater28,84 prosent
Protein8,05 prosent
Fett61,52 prosent
Kostfiber1,57 prosent

Totalpris for 6 porsjoner

Kr 82,44

Pris pr porsjon

Kr 13,74
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Dansukker
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse




Molteparfait.

Fremgangsmåte:

1. Rens moltene.
2. Kok eggene og sukkeret i vannbad under visping til blandingen tykner.
3. Visp til kremen er kald. Rør i moltene.
4. Visp kremfløten til den er stiv og vend den ned i kremen.
5. Helles i en skylt form og settes i frysen i minst 5 timer.
6. Ta ut parfaiten ca. 30 minutter før servering.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Multekrem hos oss.Les mer om Multeparfait hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:27108



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen