Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Molteparfait

Oppskriften tar ca 20 min + frysing å lage 20 min + frysing     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 3146 lesere! 3146 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3dlmolter, godt modne
3stkegg
1dlStrøsukker
2dlkremfløte
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Molteparfait er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Dansukker
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse




Molteparfait.

Fremgangsmåte:

1. Rens moltene.
2. Kok eggene og sukkeret i vannbad under visping til blandingen tykner.
3. Visp til kremen er kald. Rør i moltene.
4. Visp kremfløten til den er stiv og vend den ned i kremen.
5. Helles i en skylt form og settes i frysen i minst 5 timer.
6. Ta ut parfaiten ca. 30 minutter før servering.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 218,54229,2211,5 %
Fett: 14,9415,67 gr22,4 %Fett61,52 %
Protein: 4,404,62 gr9,2 %Protein8,05 %
Karbo: 15,7616,53 gr5,5 %Karbo28,84 %
Fiber: 1,721,80 gr6,0 %Fiber1,57 %
Mettet fett: 8,578,99 gr44,9 %
Salt: 0,110,11 gr2,2 %
Hele oppskriften veier 629,32 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.13,10 .-
Pris 6 porsjonerKr. 82,44 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 13,74.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Multekrem 3 hos oss.Les mer om Multekrem spesial hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:27108



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser