Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Molteparfait

Oppskriften tar ca 20 min + frysing å lage 20 min + frysing     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 3271 lesere! 3271 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Molteparfait har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 218,54 Kcal ......Protein: 4,4 gram ......Fett: 14,94 gram ......Mettet fett: 8,57 gram
Karbohydrater: 15,76 gram ......Kostfiber: 1,72 gram .....Natrium: 42,41 mg .......Pris: 13,1 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
3dlmolter, godt modne
3stkegg
1dlStrøsukker
2dlkremfløte
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Dansukker
Fotograf: Dansukker
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Molteparfait.

Fremgangsmåte:

1. Rens moltene.
2. Kok eggene og sukkeret i vannbad under visping til blandingen tykner.
3. Visp til kremen er kald. Rør i moltene.
4. Visp kremfløten til den er stiv og vend den ned i kremen.
5. Helles i en skylt form og settes i frysen i minst 5 timer.
6. Ta ut parfaiten ca. 30 minutter før servering.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 218,54229,2211,5 %
Fett: 14,9415,67 gr22,4 %Fett61,52 %
Protein: 4,404,62 gr9,2 %Protein8,05 %
Karbo: 15,7616,53 gr5,5 %Karbo28,84 %
Fiber: 1,721,80 gr6,0 %Fiber1,57 %
Mettet fett: 8,578,99 gr44,9 %
Salt: 0,110,11 gr2,2 %
Hele oppskriften veier 629,32 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.13,10 .-
Pris 6 porsjonerKr. 82,44 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 13,74.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Multeparfait med nøttekrokan hos oss.Les mer om Multeparfait hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:27108



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen