Gå til forsiden av matoppskrift.no



Molteparfait

Bilde av Molteparfait.
Fotograf: Dansukker
Oppskriften på Molteparfait har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3dlmolter, godt modne
3stkegg
1dlStrøsukker
2dlkremfløte


Fremgangsmåte:

1. Rens moltene.
2. Kok eggene og sukkeret i vannbad under visping til blandingen tykner.
3. Visp til kremen er kald. Rør i moltene.
4. Visp kremfløten til den er stiv og vend den ned i kremen.
5. Helles i en skylt form og settes i frysen i minst 5 timer.
6. Ta ut parfaiten ca. 30 minutter før servering.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Dansukker
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 27108)
Tilberedningstid: 20 min + frysing
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 218,54 Kcal Forklaring?
Protein 4,4 g
Fett 14,94 g
Karbo 15,76 g
Pris 13,04.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!