Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Molteparfait

Oppskriften tar ca 20 min + frysing å lage 20 min + frysing     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 3138 lesere! 3138 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3dlmolter, godt modne
3stkegg
1dlStrøsukker
2dlkremfløte
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Dansukker
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse




Molteparfait.

Fremgangsmåte:

1. Rens moltene.
2. Kok eggene og sukkeret i vannbad under visping til blandingen tykner.
3. Visp til kremen er kald. Rør i moltene.
4. Visp kremfløten til den er stiv og vend den ned i kremen.
5. Helles i en skylt form og settes i frysen i minst 5 timer.
6. Ta ut parfaiten ca. 30 minutter før servering.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 218,61229,2211,5 %
Fett: 14,9415,67 gr22,4 %Fett61,52 %
Protein: 4,404,62 gr9,2 %Protein8,05 %
Karbo: 15,7616,53 gr5,5 %Karbo28,84 %
Fiber: 1,721,80 gr6,0 %Fiber1,57 %
Mettet fett: 8,578,99 gr44,9 %
Salt: 0,110,11 gr2,2 %
Hele oppskriften veier 629,32 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.13,10 .-
Pris 6 porsjonerKr. 82,44 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 13,74.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Multekrem 2 hos oss.Les mer om Multeterte med kaffeiskrem hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:27108



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser