Molteparfait

Molteparfait.
Fotograf: Dansukker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3dlmolter, godt modne
3stkegg
1dlStrøsukker
2dlkremfløte

Fremgangsmåte:

1. Rens moltene.
2. Kok eggene og sukkeret i vannbad under visping til blandingen tykner.
3. Visp til kremen er kald. Rør i moltene.
4. Visp kremfløten til den er stiv og vend den ned i kremen.
5. Helles i en skylt form og settes i frysen i minst 5 timer.
6. Ta ut parfaiten ca. 30 minutter før servering.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 218,54 Kcal
Protein 4,4 g
Fett 14,94 g
Karbo 15,76 g
Pris 13,04.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Dansukker
Oppskriften har hatt 3872 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 27108)

Ekstra info

Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 20 min + frysing Oppskriften er enkel å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!