Molteparfait

Bilde av Molteparfait.
Fotograf: Dansukker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3dlmolter, godt modne
3stkegg
1dlStrøsukker
2dlkremfløte


Fremgangsmåte:

1. Rens moltene.
2. Kok eggene og sukkeret i vannbad under visping til blandingen tykner.
3. Visp til kremen er kald. Rør i moltene.
4. Visp kremfløten til den er stiv og vend den ned i kremen.
5. Helles i en skylt form og settes i frysen i minst 5 timer.
6. Ta ut parfaiten ca. 30 minutter før servering.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Dansukker
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 27108)
Tilberedningstid: 20 min + frysing
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 218,54 Kcal
Protein 4,4 g
Fett 14,94 g
Karbo 15,76 g
Pris 13,04.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!