Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mona Levins fiskegryte




Denne retten er en rett du godt kan be dine venner på. Retten vitner om god sans for hva som passer sammen av fisk og grønnsaker.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grørret
400grsteinbit
10stksjalottløk
1stang(stenger)stangselleri
1stk storgulrot
10cmslangeagurk
5stksjampinjonger, friske
10buketterbrokkoli, små
1stkfiskebuljongterning
salt, pepper, estragon, safran, kapers
1dlvann
1dlhvitvin (kan erstattes med vann)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Mona Levins fiskegryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier61,44323,33Kcal
Protein7,5339,63gram
Karbohydrat1,719,00gram
Kostfiber1,085,68gram
Fett2,1311,21gram
Mettet fett0,462,42gram
Alkohol0,45 %
Salt0,160,86gram
Pris på oppskriftenKr 7,76Kr 40,84Kroner
Hele oppskriften veier2 105 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del fisken i terninger. Kok opp vann, og løs opp fiskebuljongterningen. Skjær opp grønnsakene i staver og biter. La sjalottløk, stangselleri, gulrot og brokkoli småkoke til de blir myke. Legg agurkene og soppen i når løken begynner å bli myk. Etterfyll med litt vann hvis kraften koker inn. Krydre fisken med salt og pepper og legg dem på grønnsakene. Dryss over estragon og litt safran, og la fisken dampe i tre-fire minutter, til den såvidt er ferdig. Dryss over en spiseskje kapers, og server sammen med nykokt ris. I den fineste selskapsvarianten kan det være aktuelt med reker og/eller blåskjell i til slutt.

OBS! Med mer væske fungerer denne retten helt utmerket som fiskesuppe.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Grete Roede
(Intern: 854)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.