Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mornaysaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkeggeplommer, lett sammenpisket
4sskremfløte, lett pisket
5dlbéchamelsaus ( se egen oppskrift) holdes varm
30grparmesan, nyrevet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Mornaysaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier126,44198,51Kcal
Protein6,349,95gram
Karbohydrat6,5510,28gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett8,3213,06gram
Mettet fett4,356,83gram
Salt0,911,43gram
Pris på oppskriftenKr 4,33Kr 6,80Kroner
Hele oppskriften veier628 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør eggeplommene og fløte sammen i en tykkbunnet kjele. Tilsett béchamelsausen ved svak varme og under stadig omrøring, og varm til kokepunktet.

Ta sausen av varmen og tilsett osten, rør den inn så den smelter. Serveres varm til dampende grønnsaker, kylling eller fisk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7362)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Vaniljesaus (Crème Anglaise).Vaniljesaus (Crème Anglaise).
Denne retten har 154,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.