Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Moset fisk (plukkfisk)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stkpoteter
200grskinn- og beinfri fiskefileter
1sssmør
0,5dlmelk
1dashsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Moset fisk (plukkfisk) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88,28466,12Kcal
Protein4,8225,45gram
Karbohydrat11,5360,88gram
Kostfiber1,186,23gram
Fett2,2812,04gram
Mettet fett1,316,92gram
Salt0,150,81gram
Pris på oppskriftenKr 3,37Kr 17,79Kroner
Hele oppskriften veier1 056 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell potetene. Skjær potetene i små terninger og la dem koke i 10 minutter. Tilsett skinn- og beinfri fisk skåret i terninger og la de koke i 10 minutter til. Hell forsiktig vannet ut av gryten. Sett gryten tilbake på den varme platen og damp ut mest mulig vann.

Rist gryten og pass på at det ikke svir. Tilsett 1 ss smør, 1 ts salt og mos potetene og fisken. Tilsett litt melk til plukkfisken får passe konsistens. Rør i gryten til plukkfisken er passe varm. Serveres med smør og rødbeter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
(Intern: 1475)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.