Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Moskusokseragout med bringebærsalat




Ingredienser

4 porsjoner

Moskusokseraout
½ kg moskusokse kjøtt i terninger
50 gr. bacon
100 gr. perleløk
250 gr. champinon
2 dl. rødvin
2 spk. vinedikk
1 dusk timian ( eller 1 ts. tørr )
2 laurbærblader
2 dl. vann
1 dl. fløte
2 ts. maismel
1 ts. ripsgele
salt og pepper

Bringebærsalat
2 god håndfulle av tre forskjellige slags grønne salater
1 håndfull valnøttekjerner
2 håndfulle bringebær

Dressing:
3 spk.bringebæreddik balsamico
1 spk. oliven olje
1 ts honning
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter
Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Start med å lage en lake av vin, vineddik og krydderurter, ha kjøtt ned i dette la det stå og trekke et par timer.
Skjær bacon i terninger og brun det i gryten, ha kjøttet i og brun dette og krydder med salt og pepper.
Hell vin laken over og tilsett 2 dl. vann, la retten stå og små koke i ca. 1 ½ time ( til kjøttet er mørt ) til sett perleløk, rist champinon i litt smør og ha dem i retten, ha fløte og ripsgele i og jevn evt. med litt mais mel.
Severes med små nye poteter med skrell og bringebærsalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23927)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Grønland

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.