Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Motti




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5dlvann
1tssalt
3dlhavre eller byggmel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Motti med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier191,51154,17Kcal
Protein6,004,83gram
Karbohydrat31,6225,45gram
Kostfiber4,363,51gram
Fett3,592,89gram
Mettet fett0,770,62gram
Salt2,151,73gram
Pris på oppskriftenKr 2,49Kr 2,00Kroner
Hele oppskriften veier322 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vann og salt. Hell melet forsiktig over vannet slik at det dekker hele overflaten.
Når vannet koker og lager kratere i melet, skyver man forsiktig melet over disse kraterne.
Til slutt så rører du i blandingen slik at det danner seg melklumper som små sukker biter. Ikke rør for tidlig.

Server med stekt flesk

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2972)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.