Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Moules Provencale



Moules Provencale oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1porsjon(er)Moules basisgryte
2dlprovençalesausIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Provençalesaus

1ssolivenolje
2stkløk, grovhakkes
1stang(stenger)selleri, finhakket
1feddhvitløk, knust eller finhakket
1tsfrisk basilikum, finhakket
0,5tstimian
1tspersille, finhakket
1stklaurbærblad
1sstomatpuré
Ca 4,5stkmodne tomater, skoldes og hakkes (eller 400 g hermetiske)
0,5tssalt
0,25tspepper
1tssukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Moules Provencale med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier55,97165,99Kcal
Protein3,209,49gram
Karbohydrat3,129,25gram
Kostfiber1,354,00gram
Fett3,119,22gram
Mettet fett1,273,77gram
Salt0,511,53gram
Pris på oppskriftenKr 4,17Kr 12,37Kroner
Hele oppskriften veier1 186 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Provençalesaus:
Surr løk, hvitløk, selleri og krydderurter i olivenolje på svak varme til ingrediensene er myke.
Bland inn tomatpuré og tomater. La det putre på svak varme i 30 minutter.
Smak til med salt, pepper og sukker.

Lag en Moules basisgryte til 4 personer. Se egen oppskrift på Moules Basis Gryte.
Tilsett provençalesaus når blåskjellene er dampet og åpne, rist, dampet opp og server straks.

Tips
Provencalsausen kan oppbevares i kjøleskap 2 - 3 dager. Prøv ferdigkjøpt pizzasaus eller pastasaus i stedet for provencalesaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 877)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Moules Provencale.Moules Provencale.
Denne retten har 55,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Moules Light Beer.Moules Light Beer.
Denne retten har 74,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.