Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mousse med banan og solbær




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dlkulturmelk
2tsvaniljesukker
4blad(er)gelatin
1stkbanan
1sssitronsaft
4tssolbærmarmelade
2dlmüsli
100grbjørnebær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sesam
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Mousse med banan og solbær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100,44215,07Kcal
Protein3,617,73gram
Karbohydrat14,6431,35gram
Kostfiber1,663,55gram
Fett2,685,74gram
Mettet fett1,623,47gram
Salt0,110,23gram
Pris på oppskriftenKr 3,53Kr 7,56Kroner
Hele oppskriften veier857 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kulturmelken røres med vaniljesukker. Bananen skjæres i små stykker og tilsettes.
Gelatin bløtes i litt kaldt vann. Gelatinen smeltes i sitronsaften. Den smeltede gelatin tilsettes melken.
Blandingen står til den blir fast.
Blandingen helles i 4 små former. De fylles halvt opp, solbærmarmeladen legges i hver. Deretter fylles formen opp med moussen. Moussen settes i kjøleskap i 4 timer.
Müslien hakkes fint. Moussen tas ut av skålene og vendes i müslien. Anrettes på tallerkener med friske bjørnebær til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 25137)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dessert i glass.Dessert i glass.
Denne retten har 213,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche.Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche.
Denne retten har 262,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.