Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Multekrem

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 1,7 poeng. 1,7 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Oppskriften har hatt 22965 lesere! 22965 lesere

Ingredienser

Porsjoner
0,5literfløte
2sssukker
5dlkokt multebærsyltetøy med sukker
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Melk.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett




Multekrem.

Fremgangsmåte:

Pisk fløten stiv med sukkeret, tilsett multene og pisk igjen til kremen er lett og luftig. Server med krumkaker eller kransekake til

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 288,57800,7840,0 %
Fett: 17,1547,59 gr68,0 %Fett53,48 %
Protein: 1,253,47 gr6,9 %Protein1,73 %
Karbo: 31,6387,77 gr29,3 %Karbo43,84 %
Fiber: 1,353,75 gr12,5 %Fiber0,93 %
Mettet fett: 11,0130,55 gr152,8 %
Salt: 0,030,07 gr1,4 %
Hele oppskriften veier 1110 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.4,17 .-
Pris 4 porsjonerKr. 46,29 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 11,57.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Multekrem 3 hos oss.Les mer om Multesuppe med tjukkmjølkspudding og søte krydderbrød krutonger hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3027



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser