Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Multekrem

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 1,7 poeng. 1,7 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Oppskriften har hatt 22987 lesere! 22987 lesere

Ingredienser

Porsjoner
0,5literfløte
2sssukker
5dlkokt multebærsyltetøy med sukker
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Multekrem er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Melk.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett




Multekrem.

Fremgangsmåte:

Pisk fløten stiv med sukkeret, tilsett multene og pisk igjen til kremen er lett og luftig. Server med krumkaker eller kransekake til
NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 288,77800,7840,0 %
Fett: 17,1547,59 gr68,0 %Fett53,48 %
Protein: 1,253,47 gr6,9 %Protein1,73 %
Karbo: 31,6387,77 gr29,3 %Karbo43,84 %
Fiber: 1,353,75 gr12,5 %Fiber0,93 %
Mettet fett: 11,0130,55 gr152,8 %
Salt: 0,030,07 gr1,4 %
Hele oppskriften veier 1110 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.4,17 .-
Pris 4 porsjonerKr. 46,29 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 11,57.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Multekrem 3 hos oss.Les mer om Multekrem spesial hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3027



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser