Multekrem i krumkake


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 4,5dlkremfløte
(evt. et par dråper god balsamico )
4dllett sukrede multer
4dllett sukrede multer
6stkkrumkakerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Krumkaker

3stkegg
150grsukker
150grsmør
150grhvetemel
0,5tskardemomme


Fremgangsmåte:

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Tilsett smeltet, avkjølt smør og mel (med kardemomme). La det svelle en times tid.
Legg en stor teskje røre midt i krumkakejernet. Stek kakene lyst gylne og rull dem til kremmerhus eller form dem over en kopp. Legges rett i tett boks så de holder seg sprø.

Før servering piskes fløten til stiv krem (evt. med balsamico).
Bland kremen forsiktig med multene. Anrett i krumkaker og ha gjerne ekstra multer/syltetøy.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 24433)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 263,12 Kcal
Protein 2,86 g
Fett 15,88 g
Karbo 25,88 g
Pris 13,01.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!