Gå til forsiden av matoppskrift.no



Multekrem i krumkake


Oppskriften på Multekrem i krumkake har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 4,5dlkremfløte
(evt. et par dråper god balsamico )
4dllett sukrede multer
4dllett sukrede multer
6stkkrumkakerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Krumkaker

3stkegg
150grsukker
150grsmør
150grhvetemel
0,5tskardemomme


Fremgangsmåte:

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Tilsett smeltet, avkjølt smør og mel (med kardemomme). La det svelle en times tid.
Legg en stor teskje røre midt i krumkakejernet. Stek kakene lyst gylne og rull dem til kremmerhus eller form dem over en kopp. Legges rett i tett boks så de holder seg sprø.

Før servering piskes fløten til stiv krem (evt. med balsamico).
Bland kremen forsiktig med multene. Anrett i krumkaker og ha gjerne ekstra multer/syltetøy.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 24433)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 263,12 Kcal Forklaring?
Protein 2,86 g
Fett 15,88 g
Karbo 25,88 g
Pris 13,01.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!