Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Multepai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlhvetemel
125grsmør eller margarin
3ssvann
0,5litermulter
1dlsukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Multepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier280,511 986,01248,25Kcal
Protein3,4224,213,03gram
Karbohydrat30,64216,9327,12gram
Kostfiber3,3323,582,95gram
Fett15,29108,2513,53gram
Mettet fett9,4566,918,36gram
Salt0,231,640,20gram
Pris på oppskriftenKr 15,87Kr 112,36Kr 14,04.-
Hele oppskriften veier708 totalt708 pr porsj89 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Ha melet i en bolle. Skjær smøret i små biter og legg disse i melet. Smuldre smøret i melet til du får en grynet masse.

Tilsett vannet og arbeid alt sammen til en deig, men kna så lite som mulig. La deigen hvile minst 1 time.

Sett ovnen på 200 C, og finn frem en ildfast form eller metallform med løs bunn.

Kjevl ut deigen og kle formen med den. Trykk den godt fast og klem en deigremse rundt kantene. Pass på at overgangen mellom kanten og bunnen er godt dekket. Legg til side en bit av deigen som du kjevler ut og skjærer i ca 1 cm brede remser.

Stikk noen ganger i deigen med en gaffel. La en ferske deigformen stå i minst 20 minutter før du steker den, slik at du unngår at kanten glir ned.

Forstek paien i ca 15 minutter ved 225 C. Sett formen midt i ovnen.

Ta formen ut og legg på multene som du blandet med sukkeret mens du forstekte paien.

Legg deigremsene i et gittermønster over multene. Fest endene til paiens kanter.

Sett paien i ovnen og la den steke ytterligere i ca 20 minutter.

Server den gjerne lunken med halvsmeltet vaniljeis eller iskald vispet krem til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12525)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.