Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Multer med fløte

Oppskriften tar ca 1-10 min å lage 1-10 min Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 4757 lesere! 4757 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Multer med fløte har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 206,33 Kcal ......Protein: 1,85 gram ......Fett: 19,83 gram ......Mettet fett: 12,59 gram
Karbohydrater: 3,64 gram ......Kostfiber: 2,95 gram .....Natrium: 12,17 mg .......Pris: 19,86 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
8dlfriske multer eller evt fryste.
Ca 5dlKremfløte
Sukker
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Fremgangsmåte:

Tin evt fryste multer.
Hell multene i en serveringsskål og server med fløte og sukker.

Enkel og god dessert


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 206,33502,9325,1 %
Fett: 19,8348,34 gr69,1 %Fett86,49 %
Protein: 1,854,51 gr9,0 %Protein3,58 %
Karbo: 3,648,87 gr3,0 %Karbo7,05 %
Fiber: 2,957,19 gr24,0 %Fiber2,85 %
Mettet fett: 12,5930,69 gr153,4 %
Salt: 0,030,07 gr1,5 %
Hele oppskriften veier 975 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.19,86 .-
Pris 4 porsjonerKr. 193,64 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 48,41.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Multekrem 2 hos oss.Les mer om Molteparfait hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2904



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen