Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Multer med fløte

Oppskriften tar ca 1-10 min å lage 1-10 min Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 4704 lesere! 4704 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Multer med fløte har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 206,33 Kcal ......Protein: 1,85 gram ......Fett: 19,83 gram ......Mettet fett: 12,59 gram
Karbohydrater: 3,64 gram ......Kostfiber: 2,95 gram .....Natrium: 12,17 mg .......Pris: 19,86 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
8dlfriske multer eller evt fryste.
Ca 5dlKremfløte
Sukker
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

Tin evt fryste multer.
Hell multene i en serveringsskål og server med fløte og sukker.

Enkel og god dessert


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 206,33502,9325,1 %
Fett: 19,8348,34 gr69,1 %Fett86,49 %
Protein: 1,854,51 gr9,0 %Protein3,58 %
Karbo: 3,648,87 gr3,0 %Karbo7,05 %
Fiber: 2,957,19 gr24,0 %Fiber2,85 %
Mettet fett: 12,5930,69 gr153,4 %
Salt: 0,030,07 gr1,5 %
Hele oppskriften veier 975 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.19,86 .-
Pris 4 porsjonerKr. 193,64 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 48,41.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Multeterte med kaffeiskrem hos oss.Les mer om Multesuppe med tjukkmjølkspudding og søte krydderbrød krutonger hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2904



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser