Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Multesaus til is




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grmulter
2sshonning
50grbrunt sukker
4ssMetaxa (gresk konjakk)
1sspotetmel utrørt i vann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Multesaus til is med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier144,18143,10Kcal
Protein1,071,06gram
Karbohydrat25,3025,11gram
Kostfiber3,823,79gram
Fett0,690,68gram
Mettet fett0,060,06gram
Alkohol3,55 %
Salt0,020,02gram
Pris på oppskriftenKr 28,07Kr 27,86Kroner
Hele oppskriften veier397 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Kok opp multer, honning og sukker
2. Tilsett konjakk og koke i 2 min
3. Rør ut potetmel i vann og gi et oppkok
4. Serveres varm over Krokan- eller Vaniljeis

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hennig Olsen Is
(Intern: 18912)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.