Multesyltetøy


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1kgmulter
Ca 225grsukker etter smak


Fremgangsmåte:

Kok opp bær, tilsett sukker og kok opp. Skum av. Rør godt.
Helles på varme glass og sett på tett lokk. Oppbevares i kjeller.
Kan og fryses.
Brukes som basis i multekrem og til kaker osv.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3267)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Syltetøy/gele
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 110,98 Kcal
Protein 1,31 g
Fett 0,9 g
Karbo 21,96 g
Pris 28,07.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!