Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Multesyltetøy 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2literrensede multer (1 kg)
6dlsukker (500 g)


Annonse


Næringsdeklarasjon for Multesyltetøy 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier151,472 590,14Kcal
Protein1,1219,15gram
Karbohydrat32,91562,76gram
Kostfiber4,2171,99gram
Fett0,7713,17gram
Mettet fett0,071,20gram
Salt0,000,03gram
Pris på oppskriftenKr 24,37Kr 416,73Kroner
Hele oppskriften veier1 710 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll multene før hemsen fjernes. Fjern eventuelle skadede bær.

Legg bærene lagvis med sukkeret i et kokekar. La det stå i 1-2 timer eller kjølig over natten, slik at bærene safter seg.

Varm bærene langsomt på svak varme under lokk, rist litt på kokekaret av og til. Kok bærene forsiktig under lokk i ca 10 minutter.

Trekk kokekaret fra varmen. La det stå en stund og fjern eventuelt skum.

Øs syltetøyet opp i rene varme glass, helt opp til kanten. Sett på lokk med en gang. Oppbevares kjølig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9387)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Syltetøy/gele
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.