Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Muslingsuppe med gresskar og sopp




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kghjertemuslinger
2dltorskebuljong
0,5dlhvitvin
1stkpersillerot
2feddhvitløk
2stkgulrot
1stkpurre - det hvite
75grHokkaido gresskar
2grsafran
20grsmør
50grsopp - gjerne kantarell
25grtørket pepperbacon - skåret i små terninger
sitronsaft


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Muslingsuppe med gresskar og sopp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier66,97433,88Kcal
Protein8,1552,80gram
Karbohydrat1,8511,99gram
Kostfiber0,946,09gram
Fett2,5016,20gram
Mettet fett1,147,39gram
Alkohol0,37 %
Salt0,201,31gram
Pris på oppskriftenKr 24,82Kr 160,80Kroner
Hele oppskriften veier1 296 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll hjertemuslingene godt. Skrell og skjær urtene i terninger. Sauter dem i en gryte smøret til de er lett møre. Skru opp varmen og ha muslingene ved. Hell vin og buljong på, legg lokk på gryten og damp muslingene i ca. 5 min. Fjern de muslinger, som ikke har åpnet seg.
Ta muslinger og urter opp og sikt suppen gjennom et klede. Skrell muslingene ut av skallen og fjern skallene vekk.
Skyll gresskaret grundig, del det midt over, skrap kjernene ut med en skje. Skjærgresskaret i små terninger og sauter dem i halvdelen av smøret med safran til de er møre. Skjær soppene i mindre stykker og sauter dem litt av gangen i en panne med resten av smøret til de er gyldne. Rist baconterningene til de er sprø. Like før servering kokes suppen opp.
Vend gresskar, bacon og sopp sammen og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Ha det i en suppeterrin eller tallerken og hell den varme muslingsuppe over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26566)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.