Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Myntesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 3,5ssfriske eller tørkede mynteblader
Ca 2,5sseddik
1dlvann
Ca 2,5tssukker
(salt, hvit pepper)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Myntesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier38,4716,64Kcal
Protein0,820,35gram
Karbohydrat7,563,27gram
Kostfiber1,620,70gram
Fett0,190,08gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,020,01gram
Pris på oppskriftenKr 7,14Kr 3,09Kroner
Hele oppskriften veier173 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk den friske eller smul i stykker den tørkede mynten, Kok opp eddik, vann og sukker og hell laken over mynten. Dekk til sausen og la den stå noen timer. Smak til.

Serveres varm eller kald til lammekjøtt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7364)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.