Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Myssmørgryn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
80grbyggryn
2litervann
80grmyssmør (Er sur myse kokt inn til den er tykk og brunaktig)
1tssalt

Jevnes med:

1ssbyggmel
0,5dlvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Myssmørgryn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier16,7793,33Kcal
Protein0,472,62gram
Karbohydrat3,1317,42gram
Kostfiber0,422,34gram
Fett0,170,95gram
Mettet fett0,080,45gram
Salt0,311,74gram
Pris på oppskriftenKr 0,42Kr 2,34Kroner
Hele oppskriften veier2 226 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bløt grynene over natten. Kok dem i bløtevannet til de er møre. Ha i myssmør og la det smelte. Jevnes hvis nødvendig med byggmel og vann.
La det koke i ca 5 minutter.

Server med sukker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2975)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.