Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Myssmørpålegg




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 5dloppskåret surprim
1,5dlkjernemjølk
sukker etter smak

Jevning:

100grhvetemel
mjølk eller vatn


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Myssmørpålegg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier122,441 010,13Kcal
Protein4,4836,96gram
Karbohydrat19,85163,76gram
Kostfiber0,594,87gram
Fett2,6621,95gram
Mettet fett1,4812,21gram
Salt0,080,70gram
Pris på oppskriftenKr 7,20Kr 59,40Kroner
Hele oppskriften veier825 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Blandes og kokes under omrøring. Ha i jevning og rør godt. Kokes cirka 5-10 minuttes.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18010)
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Prim av osterester.Prim av osterester.
Denne retten har 224,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.