Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nøddesteg




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1dlvalnødder
1dlmandler
1dlhasselnødder
300grselleri
1stkløk
1tsgrønsagsbouillon
1dlvann
1dlrasp
1,5tssalt
1tspepper
3stkegg
1stk liteeple syrlig
Ca 18stkstenfrie svesker
1dashsmør
sesamfrø


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Selleri
Spor-av-melk
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Nøddesteg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier169,57481,50Kcal
Protein5,7516,33gram
Karbohydrat9,7027,54gram
Kostfiber3,8911,05gram
Fett11,1131,55gram
Mettet fett1,714,86gram
Salt1,093,09gram
Pris på oppskriftenKr 5,13Kr 14,57Kroner
Hele oppskriften veier1 136 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finthak nødder og mandler. Evt. i en blender Skyl og istandgør sellerien og pil løget. Riv begge dele på den grove side af et råkostjern. Opløs bouillonen i kogende vand. Smør en sandkageform med smør og drys sesamfrø rundt i formen.

Forvarm ovnen til 200° C Rør nødder, mandler, selleri, løg, bouillon, rasp salt og peber sammen. Rør tilsidst æggene i et ad gangen.
Skræl æblet, del det i kvarte, fjern kernehuset og skær det i tynde både. Hæld halvdelen af farsen i formen, læg svesker i en lang stribe på midten og æblebådene ovenpå.
Læg resten af farsen henover og tryk den godt ned. Kom et par smørklatter på toppen. Stil formen i en bradepande med ca. ½ l vand (vandbad) og bag stegen nederst i ovnen i ca. 50 min.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hamduved.dk
(Intern: 1041)
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.