Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Nøttebunn

Oppskriften tar ca 40 min å lage 40 min     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2,3 poeng. 2,3 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Oppskriften har hatt 4759 lesere! 4759 lesere
Nøttebunn har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 373,73 kcal ......Protein: 8,45 g ......Fett: 20,97 g ......Mettet fett: 1,64 g
Karbo: 36,05 g ......Kostfiber: 3,5 g .....Natrium: 63,91 mg .......Pris: 6,12 .- kr
Skriv ut!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkeggehviter
60grsukker
160grhasselnøtter
100grmelis
2tskakaopulver
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Fotograf: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse


Nøttebunn.
Slike bunner er greie å ha for senere bruk. Vi brukte en paiform, men vi skulle bruke den med en gang i en bærpai. Ellers er det vanskelig å få hel ut av formen, så bruk bakeplate eller springform.

Fremgangsmåte:

(1 bakeplate, 30 x 25 cm)

Forvarm stekeovnen til 170 C. Pisk eggehvitene og sukker til marengs i en kjøkkenmaskin eller for hånd.

Grovhakk hasselnøttene i en matprosessor sammen med melis og kakao. Vend nøtteblandingen i marengsen med en slikkepott.

Dekk en bakeplate med bakepapir. Smør røren i et 1 ½ cm tykt lag på bakepapiret med en stekespade. Stek bunnen midt i ovnen i ca 25 minutter. Prøv å løfte opp et hjørne av bunnen. Slipper det bakepapiret, er bunnen ferdig. Avkjøl bunnen på bakepapiret.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 373,731 747,5687,4 %
Fett: 20,9798,06 g140,1 %Fett50,49 %
Protein: 8,4539,51 g79,0 %Protein9,04 %
Karbo: 36,05168,57 g56,2 %Karbo38,58 %
Fiber: 3,5016,37 g54,6 %Fiber1,87 %
Mettet fett: 1,647,67 g38,3 %
Salt: 0,160,75 g14,9 %
Hele oppskriften veier 467,6 g totalt
Pris på oppskriften: Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.6,12
Pris 1 porsjonerKr. 28,62Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 28,62Vis fullt næringsinnhold for oppskriften
Forklaring på prissystemet!Forklaring på tallerkentjenesten!



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Valnøttkake med romkrem hos oss.Les mer om Konfektkaken “La Bomba” med nøtter og sjokoladekaramell hos oss.Les mer om Appelsinkake fra Dansukker hos oss.