Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Nøttebunn

Oppskriften tar ca 40 min å lage 40 min     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2,3 poeng. 2,3 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 5,88 Kcal: 373,73 Fett: 20,97 gr Protein: 8,45 gr Karbo: 36,05 gr
Mettet fett: 1,64 gr Kostfiber: 3,50 gr Salt av natrium: 0,16 gr
Oppskriften har hatt 4136 lesere! 4136 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4stkeggehviter
60grsukker
160grhasselnøtter
100grmelis
2tskakaopulver
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater38,58 prosent
Protein9,04 prosent
Fett50,49 prosent
Kostfiber1,87 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 27,49

Pris pr porsjon

Kr 27,49
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse




Nøttebunn.
Slike bunner er greie å ha for senere bruk. Vi brukte en paiform, men vi skulle bruke den med en gang i en bærpai. Ellers er det vanskelig å få hel ut av formen, så bruk bakeplate eller springform.

Fremgangsmåte:

(1 bakeplate, 30 x 25 cm)

Forvarm stekeovnen til 170 C. Pisk eggehvitene og sukker til marengs i en kjøkkenmaskin eller for hånd.

Grovhakk hasselnøttene i en matprosessor sammen med melis og kakao. Vend nøtteblandingen i marengsen med en slikkepott.

Dekk en bakeplate med bakepapir. Smør røren i et 1 ½ cm tykt lag på bakepapiret med en stekespade. Stek bunnen midt i ovnen i ca 25 minutter. Prøv å løfte opp et hjørne av bunnen. Slipper det bakepapiret, er bunnen ferdig. Avkjøl bunnen på bakepapiret.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Nyttårskake hos oss.Les mer om Nøttebunn med eggekrem og moreller hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:9046



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen