Nøttebunn

Nøttebunn.
Fotograf: Matoppskrift.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkeggehviter
60grsukker
160grhasselnøtter
100grmelis
2tskakaopulver


Slike bunner er greie å ha for senere bruk. Vi brukte en paiform, men vi skulle bruke den med en gang i en bærpai. Ellers er det vanskelig å få hel ut av formen, så bruk bakeplate eller springform.

Fremgangsmåte:

(1 bakeplate, 30 x 25 cm)

Forvarm stekeovnen til 170 C. Pisk eggehvitene og sukker til marengs i en kjøkkenmaskin eller for hånd.

Grovhakk hasselnøttene i en matprosessor sammen med melis og kakao. Vend nøtteblandingen i marengsen med en slikkepott.

Dekk en bakeplate med bakepapir. Smør røren i et 1 ½ cm tykt lag på bakepapiret med en stekespade. Stek bunnen midt i ovnen i ca 25 minutter. Prøv å løfte opp et hjørne av bunnen. Slipper det bakepapiret, er bunnen ferdig. Avkjøl bunnen på bakepapiret.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 373,73 Kcal
Protein 8,45 g
Fett 20,97 g
Karbo 36,05 g
Pris 6,12.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 5295 lesere totalt.
Oppskriften har fått 2,3 poeng totalt (av max 6) fra 3 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9046)

Ekstra info

Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 40 min Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!